Harriët ten Kate

Ik ben orthopedagoge en doula, met een missie om er liefdevol te zijn voor mensen voor wie he soms moeilijk is om de eigen sterktes te vinden en hierop te vertrouwen. Ik open mijn hart voor wie zoekt naar wat steun, begeleiding en houvast. Met bijzondere aandacht voor de gevoelige periode ronde geboorte van een kindje.

Ik creëer ruimte om er ten volle te zijn voor wie nood heeft aan extra omhulling, koestering, gedragen worden. Ik loop een stukje met jou mee. Sensitief inspelend op wat nodig is om weer ;eer contact te kunnen maken met je unieke pad. Voelend hoe kwetsbaarheid en kracht, vreugde en verdriet voortdurend met elkaar verweven zijn, Openden om de aandacht te geven aan wat er gsm en van daaruit tot acceptatie en groei te komen.  Op maat, holistisch werkend vanuit mijn warme aanwezigheid, met mijn hart, hoofd en handen. Zodat je sterk bij je zelf kan zijn in verbondenheid met anderen.

Aanbod

Holistische coaching

Duur: 1uur

Prijs: €70

We bieden individuele begeleiding zodat je op weg kan gaan naar de beste versie van jezelf. We vertrekken van wie je bent op dit moment, waar je tegenaan loopt en waarvan je droomt.  Je krijgt inzicht in welke blokkades je tegenhouden om volop te leven. Wat draag je mee uit je verleden? Welke emoties komen telkens op je pad? Welke belemmerende gedachten houden je tegen? Waar voel je spanning in je lichaam? We gaan op zoek naar de krachtbronnen die je in je draag en die je kunnen helpen om je blokkades langzaam weg te nemen, zodat je op weg kan om je doelen te bereiken.