Visie

“Op een liefdevolle manier je eigen verhaal onder ogen zien, is het moedigste wat je ooit zult doen.” (Brene Brown, De moed van imperfectie)

Wij geloven heel sterk in de kracht en de mogelijkheden die ieder van ons bezit. We hebben allemaal een kern waar we niet gekwetst zijn. Waar we gezond, ontvankelijk en krachtig zijn. Die essentie terugvinden is misschien wel de mooiste zoektocht van ons leven.

Als er iets niet juist voelt, verandert of gebeurt in onze omgeving laat dat soms een grote indruk na op onszelf. Denk maar aan: stress, ontslag, ziekte, financiële moeilijkheden, onrecht,… . Dat zorgt ervoor dat we onze houvast verliezen en niet altijd weten welke richting we verder uit willen.

Op zo’n moment kan het zinvol zijn om je verhaal te delen en op zoektocht te gaan. Beschouw het als een wandeling door de natuur. De omgeving kan wild zijn, rustgevend of desolaat maar je wandelt nooit alleen. Samen waden we door het meer, zoeken we een weg door het donkere bos, beklimmen we een berg.

We hebben elkaar nodig om onze tocht te laten slagen en de weg terug te vinden naar huis, in ons hart. Met nieuwe verhalen, wijsheden, wensen en dromen maar bovenal met een hernieuwd geloof in onszelf.

%d bloggers liken dit: