Sophie Mahy

Vanaf februari 2016: Sophie Mahy. Zij volgde een Teacher Training Cours in Ashtanga Vinyasa bij Ajay Kumar (Mysore) en David Swenson (VS). Studeerde met Laruga Glacer (Stockholm), Peter Sanson (NZ), Anand Zorzo (Spanje) en Vijay Kumar (Mysore). Leraars die haar in België begeleiden en inspireren zijn Nuno Vintem, Nick Evans en Damien De Bastier.

Aanbod

Ashtanga yoga

Ashtanga

Duur: 1u

Prijs: €15 per les (minimum 4 lessen boeken)

 

woensdag 

11u15 – 12u15


 

Tijdens deze dynamische yogareeks leren we bewegen door een vaste serie houdingen synchroon uit te voeren met een ritmische ademhaling. De serie start met een aantal zonnegroeten, gevolgd door enkele staande, zittende en liggende houdingen. De sessie wordt beeïndigd met enkele afsluitende houdingen. Het accent tijdens deze lessen ligt op het mee bewegen op het ritme van je ademhaling. 

Deze dynamische yoga practice vindt zijn wortels in de Ashtanga yoga traditie. Ashtanga yoga is een zuiverende yogareeks en helpt je om tot rust te komen en meer gegrond de wereld aan te voelen. Naast die mentale rust verkrijg je ook fysieke kracht en werk je met deze lessen ook aan je core-strength. Een echte detox voor lichaam en geest én toegankelijk voor iedereen.